ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εσείς ως καταναλωτές έχετε διερωτηθεί ποτέ για τα κριτήρια που ακολουθείτε στην επιλογή των τροφίμων που πρόκειται να καταναλώσετε; Μπήκατε…
Κόκκινο κρέας, αυγά, σοκολάτα, είναι ορισμένα τρόφιμα με κακή φήμη. Ποια είναι όμως η αλήθεια και πώς κάνουν καλό στην…
Το ψωμί, μαζί με τα δημητριακά, αποτελούν την βάση όχι μόνο για τους λαούς της Μεσογείου, αλλά και τη βάση…

Αλλοιώσεις λιπών και ελαίων

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014
Όταν ένα τρόφιμο αλλοιώνεται, συμβαίνουν σε αυτό πολλές αλλαγές, ξεκινώντας από τη γεύση του, το χρώμα, την υφή, την οσμή…
Καθώς το φθινόπωρο είναι εποχή ιώσεων, πρέπει να τρώμε σωστά και ισορροπημένα για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ποιες…
Η προτίμηση και η ανάπτυξη της γλυκιάς γεύσης φαίνεται ότι ξεκινάει από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής μας, αφού…

Δέκα κοινοί μύθοι για το λίπος

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014
Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με το βάρος και ψάχνουν απεγνωσμένα τη μαγική μυστική φόρμουλα για να κάψουν το…
Νέες έρευνες υπογραμμίζουν την σπουδαιότητά του στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.

Τρώγοντας συνειδητά

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014
Ο όρος «συνειδητότητα» ή αλλιώς «mindfulness», όπως συχνά μπορεί να τον συναντήσετε στις μέρες μας, αναφέρεται σε μια ενεργή κατάσταση…
Δυο από τις κοινές ερωτήσεις που μπορεί να κάνουν οι άνθρωποι ανεξάρτητα από τον τύπο της αρθρίτιδας που έχουν είναι:…



Copyright medicalblog © 2025 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions