Υλικά
1 φλ. φιστικοβούτυρο
½ φλ. μέλι
½ φλ. λάδι καρύδας (εάν δεν βρεις, μπορείς να το παραλείψεις, αλλά δεν θα γίνει το μίγμα τόσο κρεμώδες)
2 φλ. βρώμη
1 κουτ. σ. τριμμένη καρύδα
½ κουτ. σ. ψιλοκομμένα καρύδια
1 ½ φλ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
1 βανιλίνη
Πώς θα τις φτιάξεις
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζεις σε χαμηλή φωτιά το φιστικοβούτυρο, το μέλι και το λάδι καρύδας. Μόλις λιώσουν, βγάζεις από τη φωτιά και προσθέσεις τη βρώμη, την τριμμένη καρύδα, τα καρύδια, τη σοκολάτα και τη βανιλίνη. Ανακατεύεις καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Ρίχνεις το μίγμα σε ένα ταψάκι και το βάσεις το ψυγείο να παγώσει. Όταν σταθεροποιηθεί, το κόβεις σε μακρόστενα ή τετράγωνα κομμάτια.
Πηγή:www.shape.gr