Υλικά
- 50γρ. μέλι
- 50γρ. καρυδέλαιο
- 50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
- 20γρ. κακάο σκόνη
- 300γρ. ζάχαρη άχνη
- 400γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
Διαδικασία
Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βήμα 2Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Tip: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο
Πηγή:olivemagazine.gr