healthsolutions

Έξι σερβιτόροι αποκαλύπτουν τι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε στα εστιατόρια

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017

Οι πληροφορίες εκ των έσω είναι πάντα πιο χρήσιμες από άλλες. Κι αν δεν ξέρουν τα μυστικά οι επαγγελματίες του είδους, ποιος τα ξέρει; Οι έξοδοι για φαγητό, ιδίως για τους Έλληνες, είναι μια πολύ αγαπημένη και ευχάριστη συνήθεια. Υπάρχουν λοιπόν, κάποια μυστικά που μοιράζονται μαζί μας 6 σερβιτόροι για να μην κακοπέσουμε ποτέ ξανά. 

1. Μην εμπιστεύεστε τα εστιατόρια που έχουν πολύ πλούσιο και μεγάλο κατάλογο. Δεν μπορεί να είναι ανάλογα προσεγμένα όλα τα πιάτα και προσπαθώντας να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, δεν αποκτούν ταυτότητα, ποιότητα και σπεσιαλιτέ.

2. Αποφεύγετε να παραγγέλνετε κρεατικά σε ψαροταβέρνα και το ανάποδο. Καθένας στο είδος του… ανάλογα με την ταυτότητα του μαγαζιού, ορίζεται και η κατανάλωση. Έτσι, είναι λογικό, ένα εστιατόριο, με εξειδίκευση στα ψάρια να μην φημίζεται για τη ζουμερή σπαλομπριζόλα του, ακόμη κι αν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο.

3. Μην παραγγέλνετε ποτέ την ώρα του κλεισίματος. Το προσωπικό ξεκινάει την καθαριότητα και την αποκαθήλωση της κουζίνας για να κλείσει και το φαγητό σας σίγουρα δεν θα είναι αντίστοιχης ποιότητας με το να το παραγγέλνατε νωρίτερα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο New Woman. 



Copyright medicalblog © 2025 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions