healthsolutions

Amazing test COVID-19: Ασφάλεια, Ακρίβεια και Εγκυρότητα

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021

Η εταιρεία NATURALIS συνεχίζει να εκπλήσσει την ελληνική αγορά προσφέροντας ένα μοναδικό προϊόν για την ανίχνευση και πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση των προϊόντων της AmazingBiotech σε Ελλάδα, Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό τεστ παγκόσμιας πατέντας Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip, καθώς και το ΑmazingCOVID-19 AgandAb (IgG/IgMSealingTubeTwinTestStripτο οποίο είναι ένα διπλό τεστ ανίχνευσης αντιγόνου αντισωμάτων.

Το Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip αποτελεί το μοναδικό τεστ στην ελληνική αγορά που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής της περιοχής λήψης δείγματος στον χρήστη, καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να επιτρέπει τη συλλογή δείγματος είτε από τη μύτη, είτε με δείγμα σιέλου, είτε από το φάρυγγα, με ένα μοναδικό στειλεό για όλα.

Με μια πλήρως απλοποιημένη διαδικασία, κατά την οποία αποφεύγονται βήματα που δυνητικά μπορούν να λειτουργήσουν ως εστία διασποράς του ιού (ο στειλεός σφραγίζεται μέσα στο φιαλίδιο μετά τη λήψη του δείγματος), ακρίβεια στην ανάγνωση του τελικού αποτελέσματος, το οποίο παραμένει σταθερό ακόμη και μετά από 24 ώρες, (αποφεύγοντας τo δυσάρεστο backflow effect που θα μπορούσε να δώσει ψευδώς θετικό αποτέλεσμα), το Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip παρέχει αυτό που υπόσχεται: Ασφάλεια, Ακρίβεια και Εγκυρότητα.

Το Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip διενεργείται σε λιγότερα βήματα από τα υπόλοιπα τεστ, παράγοντας που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο για όλους.

Παράλληλα, το Αmazing COVID-19 Ag and Ab (IgG/IgMSealing Tube Twin Test Strip είναι το μοναδικό self-test στην παγκόσμια αγορά, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όχι μόνο αν νοσούμε, αλλά και σε ποια φάση της νόσησης βρισκόμαστε, ανιχνεύοντας την ύπαρξη αντισωμάτων, παράμετρος που αφορά και τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Το τεστ αντιγόνου Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip συνοδεύεται από κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε Αμερική, Γερμανία και Ρωσία.

Περιγραφή προϊόντος:

Το τεστ αντιγόνου Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip είναι ένα ανοσοχρωματογραφικό τεστ πλευρικής ροής για in vitro ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου πρωτεΐνης νουκλεοκαψιδίου COVID-19 σε ανθρώπινα δείγματα ρινικών εκκρίσεων, στοματοφαρυγγικά και σάλιου, μέσα στις πρώτες επτά μέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων. Η ταινία δοκιμής βρίσκεται μέσα σε έναν σωλήνα σφράγισης για να αποφευχθεί η διασπορά ενδεχόμενων ουσιών βιοπροφύλαξης όπως ο κορονοϊός από το κλινικό δείγμα, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα να αποφευχθεί η μόλυνση με παθογόνους παράγοντες και η μετάδοσή τους.  

Τα αποτελέσματα από το Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν αποκλειστική βάση για τη διάγνωση καθώς αποσκοπούν μόνο στην κλινική αναφορά, και η κλινική διάγνωση της ασθένειας θα πρέπει να εξεταστεί συνολικά σε συνδυασμό με τα συμπτώματα, τα σημάδια, το ιατρικό ιστορικό, άλλες εργαστηριακές εξετάσεις και την ανταπόκριση στη θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία Νaturalis, Λεωφ. Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 20, Δάφνη, τηλ. επικοινωνίας 218 218 3849, www.naturalis.grwww.amazing-rapid-test.gr



Copyright medicalblog © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions