healthsolutions

Θεραπευτήριο Αθηνών: Μια σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022

Το Θεραπευτήριο Αθηνών στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που να είναι προσιτές για όλους.Έχοντας ανακαινιστεί πλήρως το 2016, σύμφωνα με τα πρότυπα που επιβάλλει η σύγχρονη άσκηση της ιατρικής, και με σύμμαχό του το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, το Θεραπευτήριο Αθηνών είναι σε θέση να καλύψει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής, καθώς και όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.

Το Θεραπευτήριο Αθηνών διακρίνεται για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του, καθώς πρεσβεύει ότι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, δεν θα πρέπει να αποτελεί μια πολυτέλεια προσβάσιμη στους λίγους, αλλά ένα αγαθό που θα πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι ασθενείς. Για αυτό τον λόγο, έχει διαμορφώσει μια τιμολογιακή πολιτική προσιτή προς όλους, αποδεικνύοντας και έμπρακτα την αφοσίωσή του στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, το Θεραπευτήριο Αθηνών, πιστό στις αξίες και τις αρχές που διέπουν το όραμά του,  από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, έχει εντάξει στους κύριους πυλώνες του σχεδιασμού και της δράσης του την κοινωνική συνεισφορά. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί μία σειρά από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες απολαμβάνουν της πλήρους στήριξης και συμμετοχής του προσωπικού της Κλινικής.

Τα Τμήματα του Θεραπευτηρίου Αθηνών

Το Θεραπευτήριο Αθηνών διαθέτει Παθολογικό, Καρδιολογικό, Νεφρολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό και Γαστρεντερολογικό Τμήμα, καθώς επίσης και Τμήμα Γενικής Χειρουργικής, Μονάδα Αιμοκάθαρσης και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στα Εξωτερικά Ιατρεία του Θεραπευτηρίου Αθηνών λειτουργούν: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Νεφρολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό και Χειρουργικό Τμήμα, ενώ διενεργείται και Τεστ Κόπωσης.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Θεραπευτηρίου περιλαμβάνουν Μικροβιολογικό και Βιοχημικό Τμήμα, ενώ τα Απεικονιστικά Τμήματα καλύπτουν Αξονικό Τομογράφο, Ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο, Γενικούς Υπερήχους και Καρδιολογικούς Υπερήχους. Τέλος, στο Θεραπευτήριο Αθηνών λειτουργεί και εξειδικευμένο Τμήμα Ενδοσκοπήσεων (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις).

Στο Θεραπευτήριο Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του κοινού λειτουργούν δυο Covid Test Points στην Ι. Δροσοπούλου 24 και Μαυρομματαίων 26 καθώς επίσης, και Post Covid Ιατρείο με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης και φροντίδας για τους ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό.

Στις 69 κλίνες  του που εκτείνονται σε 7 ορόφους και οι οποίες διακρίνονται για τον πολυτελή ξενοδοχειακό τους εξοπλισμό, οι ασθενείς του Θεραπευτηρίου Αθηνών μπορούν να λαμβάνουν προσιτή και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία που Θεραπευτηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.athenshospital.gr.



Copyright medicalblog © 2024 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος κατασκευή ιστοσελίδων webmac
Powered by Health Solutions